Sweet Release sexual health products
SweetRelease - Oral Sex Products for Women  

Produse pentru Femei:

inapoi


Partener www.sanatatesexuala.ro

  cart

Cosul tau este gol. Adauga un produs sau suna la
0744 569 069
pentru mai multe informatii.

Daca ati mai comandat puteti folosi direct
formularul de comanda. 
 

Sweet Release TC Balsam pentru femei

Atunci cand este aplicat pe sfarcuri sau pe clitoris este creata o senzatie care intensifica dorinta sexuala.

detalii

pret: 49.9 RON
adauga

 

Sweet Release cu gust usor de citrice pentru femei- suplimente pentru 30 de zile

Este un stimulator al sexului oral pentru femei  care schimba gustul si mirosul vaginului  dumneavoastra intr-unul placut de citrice. Formula Sweet Release Citrice este un supliment 100% pe baza de plante si fructe.

detalii

pret: 109.9 RON
adauga

      Experienta de a fi femeie sexuala este in primul rand bazata pe simturile noastre: Vazul, Auzul, Simtul Tactil, Gustul si Mirosul. Cateodata, aceste simturi sunt mai importante pentru femei decat pentru barbati. Acestea sunt cai de stimulare, singurele legaturi pe care le avem ca sa experimentam si sa intelegem lumea din jurul nostru. In relatiile noastre, sexualitatea si senzualitatea incadreaza toate simturile noastre. Totusi, in istoria si cultura intimitatii, vazul, auzul si simtul tactil au fost centrul pentru transmiterea si explicarea experientelor noastre sexuale.

      Comunitatile pentru dezvoltarea produselor au neglijat doua zone importante: stimularea gustului si mirosului. Desi este acceptat de mult ca gustul si mirosul  sunt cei puternici senzori trigeri, au fost facute putine lucruri in scopul dezvoltarii de produse pentru relatiile intime.
In aceasta era a preocuparilor holistice, formula noastra naturala 100%, sub forma de capsule, nu numai ca are efecte de detoxificare pe termen lung, dar si schimba mirosul & gustul emisiilor noastre sexuale. Spre deosebire de alte produse de pe piata, formula noastra bazata pe lipide si aminoacizi isi face efectul in doar 7-14 zile. Atat barbatii cat si femeile doresc sa-si imbunatateasca sanatatea lor cat si viata senzuala, dar totusi barbatii si femeile sunt diferiti. De aceea exista Sweet Release pentru femei si Sweet Release pentru barbati. Suplimentul pentru femei schimba gustul fluidelor sexuale intr-unul de citrice.

      Balsamul nostru TC are gust si miros de citrice si intensifica sensibilitatea la nivelul clitorisului si la nivelul sfarcurilor.
Acest balsam implica toate simturile, ajutandu-le pe femei sa obtina orgasme ejaculatorii mai puternice si mai frecvente. Gustul vaginului si sanatatea vaginului sunt intr-o stransa corelatie; daca vaginul dumneavoastra are un miros sau o scurgere anormala, ar trebui sa consultati imediat un medic.

       Daca mirosul si aspectul fluidului dumneavoastra vaginal este normal si sunteti interesata de tehnici de sex oral, cunninlingus cu partenerul dumneavoastra de sex, stimulare clitoridiana, contacte sexuale heterosexuale sau cu lesbiene, Sweet Release este gama de produse care va va ajuta sa obtineti de doriti. Stiinta moderna ne-a permis sa schimbam cu succes gustul vaginului, mirosul vaginului si al intregului corp. Femeile intotdeauna  s-au imbracat si s-au ingrijit pentru a mari atentia care li se acorda atunci cand sunt in public. De asemenea, ele cheltuie timp si bani pe lenjerie sau pe alte articole care ar putea fi folosite sau vazute in viata sexuala privata. Achizitionarea si folosirea produselor Sweet Release nu este mai dramatica decat schimbarea stilului sau culorii parului, dar totusi aceste schimbari ale gustului si ale mirosului pot avea rezultate care sunt mult mai satisfacatoare in dormitor.Copyright @2018 Sergiu Birzu - Optimizare site | Partener: Marirea Penisului