Sweet Release sexual health products
SweetRelease - Oral Sex for Men  

Produse pentru Barbati:

inapoi

Partener www.sanatatesexuala.ro

  cart

Cosul tau este gol. Adauga un produs sau suna la
0744 569 069
pentru mai multe informatii.

Daca ati mai comandat puteti folosi direct
formularul de comanda. 
 
`
 Sweet Release DS Balsam pentru Barbati

Atunci cand este aplicat pe penis, se obtine o senzatie de stimulare care intensifica dorinta sexuala si virilitatea.

Avantajele Balsamului DS pentru Barbati:

  • Efect stimulant asupra penisului;
  • Dorinta sexuala crescuta;
  • Virilitate crescuta;
  • Orgasme mult mai satisfacatoare;
  • Cresterea marimii erectiilor;
  • Convenabil si usor de aplicat.

detalii

pret: 49.9 RON
adauga

 
Sweet Release Gust de Mar Verde pentru barbati - suplimente pentru 30 de zile

Este un stimulator al sexului oral pentru barbati  care schimba gustul si mirosul spermei dumneavoastra intr-unul placut de mar verde. Formula Sweet Release Mar Verde este un supliment 100% pe baza de plante si fructe.

detalii

pret: 109.9 RON
adauga


      Experienta de a fi barbat este in primul rand bazata pe simturile noastre: Vazul, Auzul, Simtul Tactil, Gustul si Mirosul. Acestea sunt cai de stimulare, singurele legaturi pe care le avem ca sa experimentam si sa intelegem lumea din jurul nostru. In relatiile noastre, sexualitatea si senzualitatea incadreaza toate simturile noastre. Totusi, in istoria si cultura intimitatii, vazul, auzul si simtul tactil au fost centrul pentru transmiterea si explicarea experientelor noastre sexuale.

      Media si comunitatile pentru dezvoltarea produselor au neglijat doua zone importante: stimularea gustului si mirosului. Desi este acceptat de mult ca gustul si mirosul  sunt cei puternici senzori trigeri, au fost facute putine lucruri in scopul dezvoltarii de produse pentru relatiile intime.
In aceasta era a preocuparilor holistice, formula noastra naturala 100%, sub forma de capsule, nu numai ca are efecte de detoxificare pe termen lung, dar si schimba mirosul & gustul emisiilor noastre sexuale. Spre deosebire de alte produse de pe piata, formula noastra bazata pe lipide si aminoacizi isi face efectul in doar 7-14 zile. Atat barbatii cat si femeile doresc sa-si imbunatateasca sanatatea lor cat si viata senzuala, dar totusi barbatii si femeile sunt diferiti. De aceea exista Sweet Release pentru femei si Sweet Release pentru barbati. Suplimentul pentru barbati schimba gustul fluidelor sexuale in mar verde.
Copyright @2018 Sergiu Birzu - Optimizare site | Partener: Marirea Penisului