Sweet Release sexual health products
SweetRelease Your Internet Head Quarters For Oral Sex Products  

Informatii contact

inapoi

Partener www.sanatatesexuala.ro

  cart

Cosul tau este gol. Adauga un produs sau suna la
0744 569 069
pentru mai multe informatii.

Daca ati mai comandat puteti folosi direct
formularul de comanda. 
 
`
Puteti folosi formularul de mai jos pentru a ne contacta, sau, daca doriti sa ne trimiteti direct un e-mail, puteti sa o faceti la adresa office@sanatatesexuala.ro

Nume:
E-mail:
Telefon:
 
Intrebari si comentarii:


Copyright @2018 Sergiu Birzu - Optimizare site | Partener: Marirea Penisului | Confidentialitate | Politica de securitate |SC Prime Advertising SRL
RO 15734153
J27/1250/2003
ro88brde280sv15032482800
Iasi, str Petre Andrei nr 22, 700495

Returul produselor sau dreptul de renuntare unilaterala a contractului din partea consumatorului este legiferat de Ordonanta Guvernului nr.130 din 2000, din care am extras textul dintre ghilimele: Art. 7.

(1) "Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv." "Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga: a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator - intrucat au fost indeplinite prevederile art. 4 din Ordonanta.

Art. 8. "In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului de catre consumator, comerciantul are obligatia sa ramburseze sumele platite de consumator fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea sumelor se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre consumator".